Antet

Despre C.I.T. Automatizari

C.I.T. Automatizari si-a inceput activitatea in anul 2004 ca furnizor de training si integrator de aplicatii in domeniul automatizarilor industriale. In anul 2005 am dezvoltat propriile departamente de proiectare electrica si mecanica si am realizat primele proiecte de automatizare. An de an ne-am specializat si diversificat pentru a fi in masura sa abordam aplicatii complexe in domeniul automatizarilor industriale si in particular in domeniul actionarilor electrice.
Ne preocupam continuu de imbunatatirea activitătii noastre pentru a putea oferi solutii moderne, la preturi competitive. De asemenea, mentinem un parteneriat activ cu pricipalii furnizori externi pe care ii reprezentam in Romania (Emerson – Control Techniques, TrioMotion, Horner, UNIMOTION, Lam Technologies) si acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru a fi la zi cu noile tehnologii din domeniul atat de dinamic al automatizarilor industriale.
 
Prin magazinul on-line pe care l-am creat, incercam sa oferim o vizibilitate mai mare a produselor, a preturilor si stocurilor.  Va oferim produse de calitate la preturi competitive, direct de la producatori. Folosind cosul de cumparaturi, puteti sa va bugetati aplicatia, sa controlati costurile si termenele de livrare.
Totodata, prin experienta noastra, va putem sprijini in alegerea configuratiei optime (pret si functionalitate) sau pentru realizarea aplicatiei de automatizare.
 

Va invitam sa vizionati cateva aplicatii proiectate si realizate de catre C.I.T. Automatizari:
 

Sistem automat pentru crestarea aluatului de paine

 
Celula de prelucrare cu masini unelte CNC si robot ABB
 
Sistem pentru debitare la lungime role de hartie igienica
spacer
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Curs valutar
SSL
Website detinut de C.I.T. Automatizǎri S.R.L., CIF: RO16882549, Reg.Com: J40/17321/2004

actionarielectrice.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.