Luni-Vineri: 07:30 - 16:00
021.2550.543/0753.067.671

Cosul dvs. este gol

Contul meu
Autentificare in cont

Adresa de email:

Parola:

Inregistrare cont  |  Recuperare parola

CREST S - este un sistem de crestare inovator, dezvoltat de C.I.T. Automatizari pentru a rezolva problema crestarii in fabricile de panificatie romanesti. Perfect adaptat pentru aluatul painii care se produce la noi, acest sistem a fost dezvoltat si perfectionat continuu pentru a raspunde tuturor exigentelor de performanta si fiabilitate.

CrestatorCum functioneaza?

Functionarea sistemului se bazeaza un cutit rotativ care in momentul taierii este adus la o viteza foarte mare. Miscarea de rotatie a cutitului este sincronizata cu deplasarea transversala a capului de crestare. Operatorul poate programa, de la un terminal operator, distanta dintre crestaturi, in mm, fara sa fie nevoie de nici o ajustare mecanica. De asemenea, este programabila adancimea de crestare cu o precizie de 0.1mm. Cutitul este realizat dintr-un aliaj de inox care rezista la un numar mare de cicluri de crestare (poate functiona 1 an fara sa necesite ascutire!). In plus, pentru a i se mari durata de utilizare, cutitul este spalat automat dupa fiecare rand de aluat pe care il cresteaza.

Avantajele Crest S:

-Posibilitatea realizarii unei crestari adanci fara compromiterea aluatului, datorita vitezei mari a cutitului (viteza periferica >10m/sec.) in momentul taierii;

-Crestarea se face intotdeauna in mijlocul bucatii de aluat prin intermediul unui algoritm de detectie cu senzori laser integrati;

-Posibilitatea setarii distantei intre crestaturi si a adancimii de crestare, fara a necesita reglaje mecanice;

-Costuri reduse de mentenanta;

-Fiabilitatea sistemului este probata, fiind instalat in peste 10 fabrici din tara.

-Stoc permanent de piese de schimb si posibilitatea de a interveni rapid si eficient in cazul unei posibile avarii.


Tabloul de comanda:


Sistem dual de crestare pentru linii de mare productivitate (>4000buc./ora):


Sistem de crestare pentru aluat asezat transversal:
» Aplicatii la cheie » Crestator pentru aluat
spacer
Website detinut de C.I.T. AUTOMATIZARI S.R.L., CIF: RO16882549, Reg.Com: J40/17321/2004

actionarielectrice.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.